Danish West Coast Gin

Om os

Lidt info omkring Danish West Coast Gin

Den eksklusive Danish West Coast Gin består af hele 12 forskellige botanicals, bl.a. marehalm og havtorn samt naturligvis enebær, som er et krav, for at kunne kalde det for en gin.Smagen og nydelsen af de mange botanicals i munden afsluttes med en fantastisk oplevelse af, at der kommer lakrids rullende hen over tungen.

Danish West Coast Gin bliver håndbrygget på Nordisk Brænderi, på den jyske vestkyst, få stenkast fra Jammerbugten, Slette Strand og Svinkløv Klitplantage.


London Dry Gin

Danish West Coast Gin er en London Dry Gin.
London gin London Gin definerer produktionsmetoden, ikke oprindelsen. London Dry Gin kan altså produceres overalt i verden.

Ved en London Dry Gin, skal alle ingredienser (botanicals) der indgår i produktionen, destilleres samlet. Det betyder, at man ikke må tilføje smagsstoffer eller andet, til det produkt der kommer ud fra destillationen. Kun rent vand må tilsættes for at reducere alkoholprocenten.


Destilleriet

Danish West Coast Gin produceres på Nordisk Brænderi. Kun de bedste råvarer bruges i produktionen. Råvarerne udvælges, sorteres og bearbejdes manuelt gennem hele produktionsprocessen for at sikre den bedste smagsoplevelse for kunden.


Destillationsprocessen foregår på håndlavede Müller kobber-destillationsapparater fra Schwarzwald i Tyskland. Bernd Müller, som er mesteren bag disse fremragende Aroma destillationsapparater, er tredje generation i firmaet.


Destillationskedlerne er udstyret med en Aroma purifier, som er designet til at udtrække smagen af mæsken - dvs. det, der destilleres på. Dette giver en unik og intens smagsoplevelse i produkterne.